APPLITEC FORGÁCSOLÓ SZERSZÁMOK

NEM CSAK HOSSZESZTERGÁHOZ

Az 1987 -ben, Svájcban alapított Applitec Moutier SA a világ egyik legkiemelkedőbb forgácsoló szerszámok gyártója a kis átmérőjű alkatrészek megmunkálásának terén. Tökéletes választás hosszesztergákhoz és kis átmérőjű alkatrészek megmunkálásához. Termékeinek túlnyomó többsége raktárról azonnal szállítható. Ügyfeleink kis méretű alkatrészek gyártói a következő ipari ágazatok számára: autóipar, elektronikai és csatlakozó, orvosi és fogorvosi, óragyártás és mikromechanika iparágak.

Termékpalettája folyamatosan bővül. 2016 -ban bevezetésre került Micro-Line és In-Line sorozat, mely felöleli a fúrók, szármarók, gravírozó szerszámok széles választékát. 2022 -be kibővítették az ISO szerszámok palettáját.

A forgácsoló szerszámok kifejezetten CNC hosszeszterga és automata esztergákhoz készülnek a legmagasabb minőségben: Cizizen, Hanwha, Nexturn, Star micronics, Tornos, Traub, Tsugami, stb..

Megfigyelés:

Kollégáink jelen vannak a piacokon, hogy megértsék ügyfeleink igényeit, és a lehető leggyorsabban kielégítsék azokat.
Bármilyen megmunkálási problémával is küzdenek ügyfeleink, szakembereink készséggel állnak rendelkezésükre megoldásokkal.
Ennek eredményeként ügyfeleink megugorják a nehezen megmunkálható alkatrészeket, és többet tudnak kihozni gyártási eszközeikből. Tudják, hogy az eszközök és forgácsoló szerszámok terén számíthatnak szakembereink segítségére.

Teljesítmény:

Vállalati stratégiánk és termékeink középpontjában az innováció áll. Valójában folyamatosan újítunk ügyfeleink érdekében.
Ügyfeleinknek mindig olyan csúcstechnológiás megoldással állunk rendelkezésére, amely a lehető legjobb termelést biztosítja.
Ennek eredményeként ügyfeleinket sokkal kevésbé zavarja a megmunkálási műveleteik elvégzése és arra koncentrálhatnak, hogy a minőséget időben és az egyeztetett árakon állítsák elő és szállítsák.

Top-Line

A TOP-Line sorozat a lapkák teljes választékát kínálja esztergált alkatrészek megmunkálásához. A két csavarral és eltolt fogakkal rendelkező befogórendszer, rendkívül merev rögzítést biztosít a lapkának a szerszámtartón és kiemelkedő megmunkálási teljesítmény nyújt. Számos bevonat áll rendelkezésre, amelyek jelentős szerszámélettartamot tesznek lehetővé még nehéz anyagok megmunkálása esetén is. Számos minőség, méret és geometria közül választhatunk, hogy tökéletesen illeszkedjenek bármilyen géptípushoz, munkadarab anyaghoz és megmunkálási alkalmazáshoz.

Pro-Line

Nagy teljesítményű esztergaszerszámok automata esztergagépekhez.

Merev, teljes fogú érintkező szorítórendszer két csavarral és központi pozicionáló megerősítéssel, amely nagyon magas megmunkálási teljesítményt és pontosságot biztosít. Számos minőség, méret és geometria áll rendelkezésre annak érdekében, hogy minden géptípushoz, munkadarab anyaghoz és megmunkálási művelethez tökéletesen illeszkedjenek. A négyszögletes szárú szerszámtartók széles választéka 8×8-tól 20×20 mm-ig, integrált hűtőfolyadék-ellátással is.

Eco-Line

Az ECO-LINE sorozat a lapkák átfogó választékát kínálja kis esztergált alkatrészek megmunkálásához. Ez a termékcsalád nagyon költséghatékony megoldást kínál. Egyes lapkák újracsiszolhatók is.

Egycsavaros merev, teljes fogazású szorítórendszer központi pozicionáló megerősítéssel, amely nagy megmunkálási teljesítményt és pontosságot biztosít. Számos minőség, méret és geometria áll rendelkezésre annak érdekében, hogy minden géptípushoz, munkadarab anyaghoz és megmunkálási művelethez tökéletesen illeszkedjenek. Számos bevonat áll rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik a szerszám élettartamának növelését mindenféle anyag esetében.

Trio-Line

a TRIO-Line sorozat a precíziós kis hornyok esztergálására szolgál. Ez a sorozat ideális megoldást kínál merev fogazatú szorítórendszerének köszönhetően. Nagyon kopásálló mikroszemcsés keményfém minőségekkel. Teljes fogazású merev befogórendszer a tökéletes megmunkálási minőség és simítás érdekében. Költséghatékony lapkák három vágóéllel. Négy vágási geometria és két nagy teljesítményű bevonat, tökéletes megoldást kínálva minden helyzetben. A lapkák DIN6799 és DIN471 szerinti vágásszélességgel is kaphatóak

Iso-Line

Az ISO-Line sorozat lapkák széles választékát kínálja az esztergált alkatrészek megmunkálásához. Az R0,03 mm-es kiindulási saroksugárral és a kifinomult vágási geometriákkal ez a sorozat a legmagasabb követelményeknek is megfelel, és lehetővé teszi a legnehezebb anyagok hatékony megmunkálását.

Háromféle lapka 80°, 55° és 35° szögben, számos minőséggel, mérettel és geometriával, hogy tökéletesen illeszkedjen bármilyen géptípushoz, munkadarab anyaghoz és megmunkálási művelethez. Számos bevonat áll rendelkezésre a szerszám élettartamának növelésére mindenféle anyagon.

Az univerzális standard termékcsalád Applitec csúcsminőséggel kombinálva!

Cut-Line

Költséghatékony leszúró szerszámok.

A CUT-LINE sorozat költséghatékony és nagy teljesítményű leszúró szerszámok széles választékát kínálja.

Két változatú befogórendszer, független szorítórésszel a nagy merevséggel és hatékonyság érdekében. Három különböző lapkaméret (1,6 mm, 2,2 mm és 3,1 mm) és többféle minőség és geometria áll rendelkezésre, hogy minden géptípushoz és munkadarab anyaghoz tökéletesen illeszkedjenek. Számos bevonat áll rendelkezésre a szerszám élettartamának növelésére mindenféle anyagon.

Evocut-Line

Az EVOCUT-LINE sorozat a nagy teljesítményű leszúró szerszámok széles választékát kínálja. A lapkák forgácsolási geometriáját úgy alakítottuk ki, hogy a legmagasabb követelményeket és a legnehezebb anyagok hatékony megmunkálását is elérjék. Első választás a svájci típusú automata esztergagépeken.

Négy különböző lapkaméret (1,5 mm, 2,0 mm, 2,5 mm és 3,0 mm) a munkadarab anyagának megtakarítása érdekében azáltal, hogy tökéletesen illeszkedik bármilyen leszűrási művelethez. Négy vágási geometria és hat nagy teljesítményű lapka típus kiemelkedő teljesítményt biztosít minden helyzetben. Számos bevonat áll rendelkezésre a szerszám élettartamának növelésére mindenféle anyagon.

In-Line

Mikrofuratkés rendszer Az IN-LINE sorozat fúrat és menet kések széles választékát kínálja, különböző nagy merevségű befogókkal. A termékek gazdag választéka a legmagasabb követelményeknek megfelelő megoldásokat kínál még nagyon nehéz anyagok megmunkálásánál is. A termékpaletta folyamatos fejlesztés alatt áll annak érdekében, hogy hatékony megoldásokat adjunk a legújabb piaci igényekre.

Két Ø 4 mm-es és Ø 6 mm-es fúrórúd a kiemelkedő teljesítmény érdekében a mikromegmunkálásban. Számos minőség, méret és geometria áll rendelkezésre annak érdekében, hogy minden géptípushoz, munkadarab anyagához és megmunkálási művelethez tökéletesen illeszkedjenek. Három különböző szerszámtartó sorozat Ø 10 mm-től Ø 28 mm-ig, különböző integrált hűtőközeg-ellátási megoldásokkal, a legnehezebb igényeknek megfelelően.

Micro-Line

A MICRO-LINE sorozat a maró- és fúrószerszámok széles választékát kínálja a mikromechanika számára. A termékek gazdag választéka a legmagasabb követelményeknek megfelelő megoldásokat kínál még nagyon nehéz anyagok megmunkálásánál is. A termékpaletta folyamatos fejlesztés alatt áll annak érdekében, hogy hatékony megoldásokat adjunk a legújabb piaci igényekre.

Precíziós mikro szármarók, simító szármarók, gömb marók, gravírozó marók és fúrók nagyon széles választéka a legmagasabb követelményeknek megfelelően. A mikro fúrók 0,01 mm-es lépésekben kaphatók, kezdő-Ø 0,10-től Ø 2,00 / 3,00 mm-ig, tökéletesen megfelelnek minden megmunkálási igénynek. Számos bevonat áll rendelkezésre, amelyek jelentős szerszámélettartamot tesznek lehetővé nehéz anyagok megmunkálásakor.

Circo-Line

Tömör keményfém vágófűrészek és tárcsák.

A CIRCO-LINE sorozat a tömör keményfém hasítófűrészek és tárcsák széles választékát kínálja.

Négyféle fog és ötféle marófelfogó, amelyek tökéletesen illeszkednek minden megmunkálási művelethez. Csúcsminőség a kiváló teljesítmény és minőség érdekében mindenféle anyag megmunkálásakor. Nagy választékú vastagság (0,1 mm-től) és átmérő (Ø 8-tól Ø 160 mm-ig) minden igényt kielégítve. Speciális hasítófűrészek kérésre kaphatók.

Kérjen ajánlatot

4 + 2 = ?