Az ilyen típusú szállítószalagokat főként fémalkatrészek présgépekből történő kiürítésére használják. Nagyon hasonlít a csuklós szalagos szállítószalagoknál használt szalagrendszerhez. A legnagyobb különbség az, hogy a présekből kikerülő részek időről időre nagyon vékonyak, és a törmelék olyan szerkezettel rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a szíjszemek közé kerüljenek. Ily módon mindenféle nagy és kis alkatrész probléma nélkül kihordható. A többi szállítószalaghoz hasonlóan a kívánt méretben gyártható. Tartozékok, mint például szivattyúk, kapcsolók, szintszabályozók, keferendszer vagy olajleválasztók a szállítószalagon a vevő igénye szerint adhatók hozzá.

A szállítószalag speciális szerkezete, szalagkialakítása úgy lett kialakítva és kifejlesztve, hogy megakadályozza a különböző geometriájú finom hulladékok elakadását.

A speciálisan kialakított oldallemezek minimalizálják a hézagokat azáltal, hogy megakadályozzák az alkatrészek átjutását az oldalfelületekről. A könnyebb beavatkozásokat megkönnyítik a rendszeres időközönként elhelyezett leszerelhető szalagrészek, egyszerűsítve a karbantartási és szervizelési követelményeket.
Lehetőség van a tervezés által megengedett bizonyos szögekben (30 o – 45 o – 60 o) történő gyártásra.

A 63,5 mm-es szabványos gyártáson túlmenően az ügyfelek igényei szerint nagyobb osztásokat is tudunk gyártani.

Kérjen ajánlatot

2 + 5 = ?