A kaparós forgácskihordók kis forgácsok és részecskék szállítására szolgálnak, amelyek különféle kompozit anyagok, például vas, öntöttvas, sárgarézötvözetek és szinterezett fémek köszörüléséből és hónolásából, forgácsolásából származnak.

Ezek a modellek kaparással távolítják el a részecskéket a padlóhoz dörzsölve. A szállítószalag hűtőfolyadék (víz) nélkül is működhet, a padlóra és a hevedersínek közé szerelt súrlódásbiztos hardox vaslemezekkel. A szállítószalag tartóit úgy tervezték, hogy elválasszák a hűtő-/vágófolyadékokat a részecskéktől, és elősegítik a rendszer simább működését, kilengések nélkül.

A szalag osztása a részecskék mennyiségétől és a rendszer méretétől függően változhat. A motor és a hajtómű redukciós egységet úgy választották ki, hogy a legjobb hatásfokot biztosítsák, miközben a legkevesebb hűtő, kenőanyagot hord ki a gépből a részecskékkel együtt.

A forgácskihordók vezérelhetőek a készülékház tetején lévő vezérlőegységről, vagy a CNC gépre szerelhető dugós csatlakozással.

A szállítószalag bármilyen szögben vagy méretben (méretben) gyártható. Ezek a szállítószalagok bonyolult és gyakori karbantartás nélkül is hosszú élettartamúak.

Kérjen ajánlatot

2 + 4 = ?