S5 Traction - шаблон joomla
Szolgáltatások

Szolgáltatások

Tevékenységünk két fő részből tevődik össze. A kereskedelemből és gépszervízből.

 

SZERSZÁMOZÁS

 Forgácsoló szerszámok és azok kiegészítőinek forgalmazásá a fő területünk. Kiemelkedően Mitsubishi, Applitec és egyéb Szerszámkészítéshez használatos termékek. Szakembereink több éves forgácsolási és gyártási tapasztalattal a hátuk mögött tudják segíteni a termelés optimalizálását.

 

KIEGÉSZÍTŐK

Cégünk mindig a komplex megoldásokra törekszik, ezért az alkatrészek megmunkálásához és azok befogásához szükséges komponensek (szögfejek, tokmányok, satuk, készülékek, stb.) is a termékpaletta részét képezi. Célunk hogy minél szélesebb körben megismertessük folyamatosan bővülő termék kínálatunkat, valamint hogy ezzel segítsük partnereink versenyképességét, hatékonyságát.

 

CNC SZERSZÁMGÉPEK SZERVIZE

Elkötelezettek vagyunk a gyors és pontos hiba-megállapítás, valamint a mielőbbi, magas színvonalú javítás terén, szem előtt tartva az ügyfelek igényeit, a termelési kiesések lehető legalacsonyabb szinten tartása érdekében.

Márka és vezérlő típustól függetlenül közel 10 éves szakmai tapasztalattal állunk rendelkezésre a szerszámgépek szervizigénye esetén. Minden általunk elvégzett munka esetén garanciát vállalunk.

·         szerviz, karbantartás

·         telepítés, betanítás

·         állapotfelmérés, diagnosztika

·         darabra állás, technologizálás

·         teljes gépfelújítás

·         automatizálás

·         tanfolyamok szervezése, lebonyolítása

·         Megelőző karbantartás

·         Szaktanácsadás

Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink nagy hangsúlyt fektessenek a megelőző karbantartások elvégzésére, ezzel biztosítva a gépek megfelelő üzemi állapotát, megelőzve az esetleges, nagyobb költséggel járó meghibásodásokat, melyek nem csak a magas alkatrészárak, de a termelés kiesése által is nagy károkat okozhatnak. A rendszeres karbantartás végső soron biztosítja a gép hosszabb élettartamát is.

Használt gépek állapotának felmérése

Sokszor - főleg kisvállalkozások esetében a költségvetés nem teszi lehetővé új gépek beszerzését. Használt gépek vásárlása esetén nagy hangsúlyt kell fektetni a megvásárolni kívánt gép előzetes, minél teljesebb műszaki-állapotának feltérképezésére, a későbbi, nem tervezett, gyakran nagy költségű alkatrész-cserék és javítások elkerülése érdekében. Ebben is segítséget nyújtunk.

CNC szerszámgépek alkatrészellátása

Az egyes gépeknél sok olyan alkatrésszel, kiegészítővel találkozhatunk melyet a - költséghatékonyság elvét figyelembe véve – a szabad piacról is be lehet szerezni. . Estenként az is előfordul, hogy a külföldről megvásárolt berendezésnek nincs Magyarországi képviselete, beszállítója.  Sok éves tapasztalatunkkal gyors és hatékony segítséget tudunk nyújtani. Amennyiben lehetséges felvesszük a kapcsolatot a gép gyártójával is.

GÉPFELÚJÍTÁS

A hosszú évek során, a folyamatos gyártás és az esetlegesen nem megfelelő vagy időben végzett karbantartás, esetleg annak teljes hiányának következtében a gépek műszaki állapota jelentősen leromolhat, gyakran termelési pontatlanságot vagy gyártás teljes ellehetetlenítését előidézve.
Ilyenkor sokszor már nem elég egy-egy alkatrész cseréje, sokkal inkább a gép teljes felújítása szükséges a hosszú távú, megfelelő működés ismételt eléréséhez. Felmérjük a gépet, felújítási tervet készítünk és kivitelezzük a felújítást a lehető legrövidebb időn belül.

Installáció, egyéb beállítások

Mind a gép, mind az egyes berendezések pontos beállítása biztosítja a gép és a teljes berendezés megfelelő működését, valamint megbízhatóságát, a gyártási pontosság maximális elérését, valamint elengedhetetlen a szerszámok teljes élettartamának kihasználásához.

TOVÁBBI ELŐNYEINK:

·         probléma, meghibásodás esetén gyors min. 12-36 órán belüli helyszíni kiszállás

·         24 órás telefonos támogatás

·         rugalmasság – megbízhatóság – gyorsaság

CNC-Assistance Hungary Kft.
Cím :
Kápolna Park 1560/40 hrsz,
Etyek,
2091
Hungary.
Tel : +36207777979
Email : info[kukac]cnc-assistance.hu

 

CNC-Assistance
CNC-Assistance Hungary Kft.CNC-Assistance Hungary Kft.